Otthon végezhető munkák

Rengeteg pénzkeresési formáról esett már szó az oldalon. Ezek főleg marketing / szociál média platformon át történő pénzkeresést jelentettek. De mit tehetünk ha otthon végezhető munkát keresünk, de nem vagyunk jártasak ilyen téren? Rengeteg lehetőség van (angol nyelv szinte mindenhez szükséges)

Fiverr: 5$ tól kezdve eltudod adni a "képességeidet" amiben jártas vagy, lehet ez rajzolás, zenélés, videó készítés, programozás, gyakorlatilag akármi. Ha minőségi munkát végzünk ( a megrendeléseket különböző ügyfelek adják fel, mindig egyedi és más, lesznek visszatérő megrendelőink). Én fordítok ezen az oldalon, már 1000$-t sikerült keresni (1-2 év időtartam alatt, angolról magyarra fordítás). Bármennyitől ki lehet venni a fizetést (de legalább kapni fogsz minden megrendelés után 4$)
Hogy milyen tipusú munkákat tudunk itt végezni? Bármit, de ténylegesen, érdemes böngészni hogy ki milyen munkákat tesz fel, akár "koppinthatjuk" is őket, időseknek is megfelelő lehet angol tudás mellett, lehet akár ékszereket is fonni, (a szállítási díjat mindig az ügyfél fizeti, így teljes mértékben jól járunk).
Regisztráció: https://www.fiverr.com/

otthoni munkák


Cikkírás (Angol nyelv szükséges!): Angol cikkek írása a feladatunk, az elején (kezdőként) cikkenként 3-5$ kereshetünk (600-1500 forint). Ha több jó cikket írunk jó minőségben és jó szóhasználattal, akár 20-30$-t is kereshetünk cikkenként (6-10 ezer forint). Nagyon kell figyelni a helyes nyelvtanra és egyedi tartalomra, minden megrendelő különböző kulcsszavak alapján íratja meg a cikkeket
Regisztráció: https://www.iwriter.com

Gépelő munkák: Előző cikkünben foglalkoztunk vele, egyszerű otthon végezhető munka, captchákat kell beírnunk 1000 captcháért kapunk 1$ körüli összeget, ezt elég hamar össze lehet gyüjteni, 1 captcha körülbelül 1-2 másodperc, így óránként 2-3$ is össze lehet gyüjteni, ami körülbelül 600 forint.
Regisztráció: http://www.megatypers.com/register Kód szükséges: 1H1