Pénzkeresés YouTube vloggal, YouTube nézettség szerzése

Pénzkeresés YouTube vloggal, YouTube nézettség szerzése

Manapság az egyik "legmenőbb" dolog youtube vloggernek, vagy bármilyen youtube tartalom szerzőnek lenni. Ne csak vlog témában gondolkozzunk, készíthetünk akár gameplayeket, házi tutorial, DIY, tanácsok az élet területére, vagy gyakorlatilag bármilyen tartalmat. Ennek a felfuttatására rengeteg trükköt tudunk bevetni (sok magyar vlogoló által nem ismertet is) és nem csak adsense alapján tudunk bevételre szert tenni, hanem akár termék reklámozása alapján is, ezt ne úgy gondoljuk el hogy a nagyobb cégek küldenek nekünk termékeket, és pénzt, van más sokkal kreatívabb lehetőség is, ezek az ebay affiliate és amazon affiliate programok, amelyekről rengetegen nem tudnak, pedig rengetegen rendelnek ebayről. Maga az affiliate program arról szól hogy mi kiválasztunk ebayen egy bármilyen terméket (pl smink eszközök, vagy elektronikai cuccok, bármi), és erre kapunk egy linket az ebaytől, amelyet berakunk a videónkba, majd a videó nézői ez alapján a link alapján vásárolnak, mi kapunk egy bizonyos százalékot a bevételből. Pl reklámozol egy 1000-ft os smink készletet, azt a videód alapján 10 en megveszik, abból te kapsz 500-1000-2000 forintot. Viszont ez hosszútávú úgynevezett passzív jövedelem, hisz a videód örökre fennmarad a youtubeon, és emellett a hirdetés mellett ugyanúgy működik az adsense.

YouTube csatorna létrehozása, youtube videók nézettség növelése

Első lépésben is hozzuk létre a youtube csatornánkat, válasszunk magunknak valamilyen irányvonalat, amilyen témájú videókat szeretnénk csinálni, Nem muszáj saját hanggal dolgozni, akár gameplay videót is csinálhatunk hang alámondás nélkül, vagy bármilyen DIY (Do it Yourself) videót is csinálhatunk, csak zenével és leírással.

Ha ezzel készen vagyunk töltsünk fel 1-2 videót, először ezekre fogunk nézettséget szerezni, még a "monetizálás" (bevételi rendszer beindítás kb. a fordítása) beindítása előtt.


YouTube videókra való nézettség szerzése

Fontos, ne helyezzünk még adsense hirdetéseket rá!
Szóval nézettséget szerezni nem is olyan nehéz. Miért jó ha van rajta nézettségünk? Az adott "termékekre, videó tipusokra" beírt keresésekre hamarabb fogunk megjelenni a youtube és google keresőjében, vagyis sokkal több organikus (keresőből szerzett látogat, akik alapján bevételeinket szerezzük) látogatót fogunk szerezni, vagyis több potenciális bevételt. 
Több oldal is rendelkezésünkre áll a nézettség növelésre:
AddMeFast -> Az oldal működése: pontokat tudunk szerezni különböző tevékenységekkel, mint pl twitter follow/like/favourite, stb stb, az oldalt található rengeteg lehetőségből tudunk választani, érdemes kamu felhasználói fiókokat létrehozni. A tevékenységek automatizálásához nemsokára feltöltök egy "bot"-programot amit csak el kell majd indítanunk és helyettünk megcsinálja a dolgokat. Az AddMeFast- segítségével akár facebook likeot is tudunk szerezni, vagy gyakorlatilag bármilyen szociál média "turbózást"
Vagex YouTube nézettség növelő ez az oldal irányítottan csak a YouTube nézettségre van fókuszálva, tudunk vele youtube feliratkozókat szerezni, likeokat, bármilyen youtubbal kapcsolatos lényeges dolgot. Egyszerű a regisztráció, regisztráljunk az oldalra, majd akár Androidon, iOS-en, és számítógépen is tudunk egyszerre pontokat szerezni. Amint regisztráltunk menjünk a http://vagex.com/members/index.php - oldalra. Ott kattintsunk a FireFox viewerre, és a Vagex viewerre ha gépen vagyunk. Ezek fognak nekünk pontokat szerezni. a videónkat a http://vagex.com/members/site.php - címen tudjuk hozzáadni, hozzá kell rendelni pontokat. Betudjuk állítani hogy meddig nézzék a videónkat, mennyi likeot ,subscribeot kapjunk naponta stb.

Ezzel a két oldallal akár napi 5-6 ezer youtube megtekintést is tudunk szerezni videóinkra. Bőven elegendő lesz a videók fellendítéséhez.

YouTube pénzkeresés, affiliate programok, YouTube  Partnerprogram

Affiliate programok mint feljebb is említettem, bizonyos termékek promótálása. A youtube videónkba bemutathatjuk a terméket (nem kell megrendelni, a leírásból is akár, vagy mondhatod hogy te ezt használod) amelyre egy hivatkozást helyezünk el a videónkban, annak leírásában.
https://partnernetwork.ebay.com/en/home - Ebay affiliate program, bármilyen eBayen fellelhető tárgyat tudunk reklámozni, sajnos bemutatása nagyon részletes lenne, ezért angoltudással rendelkezőknek ajánlanám csak, viszont egy nagyon jó bevételi forrás, és hosszútávú passzív jövedelem, külföldi videósok rengeteg esetben használják, mivel tudjuk adsense mellett is használni, így érdemes vele foglalkozni, később készül majd róla részletes leírás.
https://affiliate-program.amazon.co.uk gyakorlatilag ugyanaz mint az eBay affiliate program, csak az amazon üzemelteti. Kicsit egyszerűbb a kezelése mint az ebay (csak személyes tapasztalat). Érdemes belefogni.

YouTube partnerprogram:

A YouTubeon belül tudjuk beállítani a bevétel szerzését: https://www.youtube.com/features linken található Bevétel Szerzés gombra kattintva. Fontos hogy amint ezt aktiváltuk ne használjunk videó nézettség növelő programokat mert kitilthatnak a programból és ez örökre szóló kitiltás. 

Cégektől kapott reklám termékek 

Különböző vloggerek kaphatnak reklám termékeket különböző cégektől, akár sminkeket, kütyüket, gyakorlatilag bármit ami fizikai termék és tudjuk reklámozni, és a videóink abban a témában készülnek. Sok követő szükséges hozzá, és fizetést nem kapunk gyakorlatilag, hanem csak a termékeket, de azokat általában nagyon drágán tudnánk boltokban megvásárolni, és több cégtől is kaphatunk ilyen termékeket. A feltétele ennek az hogy ezeket a termékeket be kell mutatnunk a videónkban.