Internetes pénzkeresés képfeltöltéssel

A képfeltöltéssel való pénzkeresés az egyik legegyszerűbb módszer amit tudunk csinálni. Nem szükségesek saját képek (de létezik ilyen módszer is :) erről itt ->    ), igazából már meglévő oldalba is be lehet építeni, de akár létrehozhatunk saját oldalt is akár a Tumblr / Twitter pénzkeresés persze adf.ly linkek helyett majd az itt megjelenő hirdetés módszert használva, vagy építhetünk saját oldalt is -> erről később készül cikk.

Szóval a módszer lényege hogy az adott "tárhely" oldalra, az oda feltöltött képekhez jár egyedi link, amelyet ha valaki megnyit mi kapunk érte pénzt. Hosszú távú, passzív pénzkereseti lehetőség megfelelően felépített oldal segítségével (Több tumblr, vagy több weboldal segítségével)

Az oldalra való regisztráció : https://displaybit.com

Másik lehetőség: a feltöltött képeket különböző fotós fórumra tesszük ki (külföldire is) olyan címszóval, hogy első munkánk, ellenőrizzék le a profik őket. Tedd ki 5-10 fórumra a képeket, akár minden nap többször is.

Az oldal 5 dollár elérése után fizet ki PayPalra.

Ez is egy képfeltöltő oldal: Imagetwist.com , igaz ide felnőtt tartalmú képeket szokás feltölteni( pontosabban csak azt :) ), ezeket mindenhol tudjuk osztani, népszerűek, és sokat lehet vele keresni

Csak egy kis példa:



Fizet PayPalra és gyakorlatilag bármire