Instagram követők szerzése, pénzkeresés instagrammal

Instagram követők szerzése, pénzkeresés instagrammal

A cikk az instagrammal történő pénzszerzési lehetőségeket mutatja be, részletesen, a profil felfuttatásával ( instagram követők szerzése), és a "monetizációs" platformmal együtt.

Instagram regisztráció gépen / telefonon és profil beállítása:

Először is egy instagram profilra lesz szükségünk. Ha esetleg ezzel nem rendelkeznénk akkor tudunk regisztrálni: mobilon, vagy akár már tudunk számítógépen is: Instagram regisztráció gépen

Ha ezzel megvagyunk, válasszuk ki hogy milyen témában szeretnénk profilt létrehozni, ez fontos lesz a későbbiekben is hiszen ilyen témában fogunk "hirdetni" az oldalunkon. Lehetőleg manapság népszerű instagram trendeket lovagoljunk meg mint: divat, lányok, edzés, stb. A kiválasztott témára formáljuk az oldalunkat is, úgy válasszuk meg regisztrációkor a nevünket, a profilképet.

Tartalom szerzése

Ha megvagyunk a profil beállításával, és a téma kiválasztásával, akkor gyűjtsünk képeket az adott témáról, sokat lehetőleg. Ezekhez a képekhez találjunk ki úgynevezett alap hastegeket (a képhez úgy tudunk hasteget beszúrni hogy elé egy #- jelet teszünk) pl, ha divatot választunk akkor legyen (fontos még hogy döntsük el hogy milyen nyelven szeretnénk instagram profilt üzemeltetni) nyelvnek megfelelően #divat/#fashion #ruha/#dress , gyakorlatilag végtelen a lehetőségünk.

Instagram követők szerzése

A legnehezebb dolgok, amiben legtöbben elakadnak, vagy feladják az, az hogy minél több követőt tudjanak szerezni. Hogy tudjuk nagyon jól növelni az instagram követőink számát? Interakciókkal. Ne hagyd magad átverni semmilyen netes kamu programmal ami úgynevezetten "ingyen" ad neked követőket, mert ezek általában átveszik az irányítást a profilod felett és ők követnek helyetted. Emellett nincs szükségünk semmilyen promóciókra, ne fizessünk követőkért.

Ezek a követő növelő "rendszerek" már csak azért sem hatékonyak mivel nem a mi instagram profilunknak megfelelő érdeklődési körű követőket fog nekünk biztosítani, és ezen kívül még rengeteg kamu profilt is. 

Hogyan szerezzünk valós instagram követőket? 
Kövessük őket, likoljunk. De hogy és mit?

Az instagram keresőjébe írd be az általad választott témát, pl : #divat (így hastegestül). Nézd meg hogy milyen profilok viszik a trendet most, menj rá a profil oldalukra, nézd meg a legfrissebb képüket és az azokra kommenteket író, és likeoló embereket kezd el követni. Minél frissebb a kép (amit az adott profil kitett) annál több követőre tudsz hirtelen számítani, hiszen annál nagyobb a valószínűsége hogy aktív profilokat követsz. Kövess napi 100-200 embert maximum, de ne egyszerre, hanem a nap több részében, ne legyen feltűnő az instagram rendszerének hogy ennyi embert követsz hirtelen. Oszd fel napod 4-5-6 követési periódusra (körülbelül egy napodból 10-15 percet fog elvenni ez a művelet összesen).

Általában 50-70% - os követési arányra számíthatsz vagyis 100 követett emberből 70 fog vissza követni. Ez azt jelenti hogy 1 hónapban bekövetsz 5000 embert akkor 3500 követőd lesz, amely például Magyarországon már egy közepesen jó profilnak számít.

Hogyan tudod még a követőid számát növelni?
Gyakran ossz meg képeket. A képeket amelyeket letöltöttél oszd meg a telefonoddal (ezt csak telefonoddal fogod tudni megtenni, vagy a lent található programmal, de ezt sokszor blokkolják). A képekhez minél több hasteget használj.

Instagram követők növelése programmal:
Ezt ne úgy képzeld el, hogy hack vagy bármi más, egyszerűen a kézi folyamatokat (like, follow) automatizálja. A program saját készítésű, adott hastegre keres rá, likeol, majd követ embereket, ez az egész netes felületen működik, látod magának a programnak a működését is a háttérben.

Pénz keresés instagrammal:

Pénzt keresni instagrammal akkortól tudsz amint kb 3-5 ezer ember fog követni. Ha ez megvan, akkor el tudsz adni "poszt helyeket" vagyis fizetnek neked azért hogy valaki számára postolj képet, az adott szöveggel amit ő mond, ezt nevezik shoutout sellingnek.

Indíthatsz saját weboldalt az adott témában, hogy majd arra a weboldalra küldd, a weboldaladon elhelyezett hirdetések alapján tudsz majd pénzt keresni. 

Affiliate / Termék hirdetés: Nagyobb cégek megkeresnek / megkeresed őket hogy reklámozhasd termékeiket (pl.: sminkek, ruhák, sport eszközök, ezeket az instagram profilod témájához kapcsolódóan tudod majd hirdetni )